Karijera

Postanite deo našeg tima

Pre skoro 90 godina, kompanija Ecolab započela je rad sa samo jednim proizvodom i jednim zaposlenim licem, baveći se poslovanjem na jedinstvenom tržištu.

Danas, zahvaljujući čvrstoj rešenosti da obezbedimo ono najbolje u oblasti čišćenja, sprovođenja sanitarnih mera i servisnih rešenja, postali smo globalni lideri čija će veličina, područje rada i stručnost nadmašiti najambicioznija očekivanja našeg osnivača.

Odista predstavljamo kompaniju bez premca, ponosnu na bogat istorijat usluga isporuke, inovacija i kontinuiranog rasta. U toku ovog procesa, nastaje jedinstvena poslovna svest, kojа motiviše saradnike da pruže svoj maksimum.


Za vas zaposlenje u našoj kompaniji označava priliku da odgovorite profesionalnim izаzovima na sve složenijem tržištu, sigurni u to da vam je pružena podrška, podsticaj i da ste osposobljeni za rad. Upravo u našem okruženju se sposobnost i potencijali prepoznaju, nagrađuju i vode ka daljem uspehu, u kome je vaš individualni doprinos podjednako bitan kao i timska postignuća.

Back to Top