Video start screen for our Ecolab Epic video.

Ecolab Video

Naši video snimci pružaju vam mogućnost sagledavanja naših namena, vrednosti i naše vizije. Da biste videli više video zapisa posetite naš Youtube channel.

Naše namene i vrednosti

Svakog dana svet činimo čistijim, sigurnijim i zdravijim - štiteći ljude i vitalne resurse. I naš rad je vođen zajedničkim skupom vrednosti koje definišu ko smo - i kako pravimo razliku.

Epic

Pokrenuta perspektiva, na koji način naš rad poboljšava kvalitet života ljudi širom sveta.

Voda

Čista voda: Izazov Ecolab je strast u rešavanju

Svetski smo lider u upravljanju vodama i tehnologiji. Naša formula je jednostavna: s pravom kombinacijom usluge, stručnosti i inovacija imamo jedinstvenu sposobnost da pomognemo u rešavanju sve većih izazova u vezi sa vodom.

Naši proizvodi, tehnologije i stručnost su ojačani preciznim podacima koji efikasno nadgledaju, tretiraju i optimizuju vodu, poboljšavajući operativnu efikasnost i smanjujući uticaj na životnu sredinu.

Radimo iza scene u partnerstvu sa kupcima kako bismo im pomogli da smanje, ponovo upotrebe, sačuvaju i obrade vodu da bi imali održiviji rad. Od mlekare, hotela, restorana, bolnica, rafinerija nafte, fabrika papira - i svake industrije koja intenzivno troši vodu - postoji Ecolab koji pomaže kupcima da urade više, sa manje vode.

Naša rešenja tretmana vode utiču na ljude i zajednice, a ne samo na operacije. Pomažemo hotelima i restoranima da smanje potrošnju vode održavajući čistu posteljinu i sanitizovane kuhinje. Redefinisali smo linije pića kako bi bile u upotrebi gotovo bez korišćenja vode. Omogućujemo bolnicama da se usredsrede na negu i sigurnost pacijenata, istovremeno minimizirajući uticaj na životnu sredinu. Smanjujemo potrebu korišćenja sveže vode pri proizvodnji nafte i gasa kroz programe koji omogućavaju ponovnu upotrebu vode. Pomažemo kompanijama koje žele da se prošire na druga tržišta u nastajanju da preispitaju svoje poslovanje kako bi postigli maksimalni proizvodni kapacitet i zadovoljili potražnju proizvoda sa ograničenim vodnim resursima. Saznajte više: http://bit.li/1lRtI1u

 

Back to Top