Mančester Junajted postavlja novi nivo higijene i održivosti sa kompanijom Ecolab

Dok se fudbalski klubovi spremaju da dočekaju pune stadione navijača za početak nove sezone, Mančester Junajted je ušao u inovativno partnerstvo sa Ecolabom, globalnim liderom u pružanja usluga i rešenja u domenu tretmana voda, higijene i preveniranja i suzbijanja infekcija, kako bi usvojio svoja naučno zasnovana rešenja na Old Trafordu i Karington trening centru.

Mančester Junajted će se oslanjati na stručnost kompanije Ecolab kako bi pokazao liderstvo u higijeni i održivoj praksi, pomažući u stvaranju čistijeg okruženja za navijače i promovišući javno zdravlje dok se Old Traford sprema da otvori kapije mnogobrojnim navijačima tokom 17 meseci.


Ecolab ima skoro 100 godina iskustva u pružanju podrške kompanijama u 170 zemalja koje pružaju vrhunske rezultate u higijeni i vode efikasnije i održivije poslovanje. Ovo opsežno partnerstvo će kombinovati širinu stručnosti Ecolaba sa fokusom Mančester Junajteda na čistiju, održiviju budućnost. Štaviše, Klub se obavezao da će sarađivati sa Ecolabom na pružanju višeg nivoa čistoće na osnovu strogih protokola čišćenja, obuke i revizija koji će Klubu pribaviti zvanični pečat Ecolab Science Certified ™.

Sve oblasti čuvenog Junajtedovog stadiona Old Traford i Karington trening centar- opremljene su sredstvom za dezinfekciju ruku Ecolab, koje se takođe koristi širom Nacionalne zdravstvene službe (NHS). Od prostora za sedenje, ugostiteljskih blokova i kuhinja, do svlačionica, prostorija za obuku i kancelarijskog prostora, rešenja i tehnologija Ecolaba će koristiti navijačima, igračima i osoblju u svakom delu kluba.

Uz prilagođeno rešenje za negu tekstila, Junajted će pružiti poboljšani kvalitet, bezbednost i održivost prilikom pranja kompleta i posteljine; a nagrađivani tim čuvara terena biće obavešten o tome kako da optimizuje kvalitet vode koja se koristi za navodnjavanje terena i pomogne u pružanju najboljih mogućih terena tokom cele sezone na Old Trafordu i Karingtonu.

Kako bi se maksimalno iskoristile prednosti partnerstva, Ecolab je imenovao internog stručnjaka koji će savetovati Mančester Junajted i nadgledati implementaciju novih rešenja i tehnologije u okviru celog Kluba.

Glavni operativni direktor Mančester Junajteda, Collette Roche, komentariše:

„Bezbednost naših navijača, zaposlenih i igrača uvek će biti prioritet Mančester junajteda. Dok se pripremamo za potpuno ponovno otvaranje Old Traforda, prepoznajemo da je važnije nego ikad podići naše već visoke standarde higijene i prevencije infekcija.

„Radujemo se saradnji sa Ecolabom kako bismo postigli zvanični Ecolab Science Certified Seal, tako da svi posetioci kluba mogu da vide našu posvećenost pružanju višeg nivoa čistoće i obezbeđivanju najboljeg mogućeg iskustva.“

Kako bi proslavili početak svog partnerstva sa klubom, Ecolab će se udružiti sa Mančester Junajted Fondacijom kako bi sarađivali na budućim projektima u okviru mreže partnerskih škola Fondacije u Velikom Mančesteru.

"Kroz naše partnerstvo sa Mančester Junajtedom, radujemo se što ćemo pomoći da se navijači ponovo povežu sa klubom koji vole tako što ćemo unaprediti čistije, sigurnije prakse u celom klubu i demonstrirati transformativne rezultate koje svakodnevno postižemo za naše klijente", kaže Christophe Beck, Ecolab DIREKTOR.

„Naša ambicija je da podržimo globalni ekonomski i društveni oporavak promovisanjem higijenskijih i održivijih praksi. Nadovezujući se na naše industrijsko, zdravstveno i ugostiteljsko iskustvo i naučnu ekspertizu, nastavićemo da pomažemo organizacijama poput Mančester Junajteda da podele iskustva koja štite javno zdravlje, a istovremeno čuvaju zdravlje naše planete.

Saznajte više o našem partnerstvu sa Mančester Junajtedom.
 Back to Top