NOVO_TOPAZ

Nova paleta Ecolab proizvoda na bazi pene

Poštovani klijenti,

Ecolab je razvio novu paletu proizvoda za pranje otvorenih površina, koja svoju primenu nalaze u mnogobrojnim procesima pranja i dezinfekcije otvorenih površina u prehrambenoj industriji.

Tokom razvijanja nove TOPAZ COP palete  fokusirali smo se na unapređen učinak pranja, kvalitet pene, odličnu sposobnost kvašenja površina te skraćeno vreme trajanja procesa. Prednosti unapređenih i novih formulacija su:

•  odličan učinak i optimizovana efikasnost procesa pranja;
•  povećana bezbednost operatera usled primene manje opasnih i agresivnih formulacija,
•  odlično i lako ispiranje sredstva smanjuje potrošnju vode;
•  jasna vidljivost pene na površini omogućava komletno prekrivanje tokom nanošenja rastvora sredstva te     jednostavno uklanjanje svih rezidua u postupku ispiranja;
•  čišćenje u jednom koraku znatno umanjuje potrebu za manuelnim koracima;
•  usklađenost za trenutnom i planiranom EU regulativom;
•  unapređen i održiv profil portfolio-a, u skladu sa evropskim preporukama o zaštiti životne sredine.

Novi portfolio kombinuje najbolje od naše postojeće inovativne TOPACTIVE  palete proizvoda sa novom TOPAZ paletom te linijom proizvoda za dezinfekciju na bazi pene koja ostaje prepoznatljiva pod nazivom TOPAX.

Ono što je promena je da će se u budućnosti  Ecolab TOPAX paleta  proizvoda odnositi  isključivo na sredstva za dezinfekciju odnosno registrovane biocide. Proizvodi iz prethodne Topax linije biće zamenjeni odgovarajućim naslednicima iz TOPAZ palete.

Redefinisanje Ecolab COP palate proizvoda predstavlja pojednostavljenje postojećeg mnogobrojnog  portfolio-a  te jasno definisanje formulacija proizvoda, na način da se ispoštuju svi aspekti higijenskih procesa pranja i dezinfekcije penom u prehrambenoj industriji.

Vrhunski učinak pranja i dezinfekcije otvorenih površina iz programa TOPACTIVE, TOPAZ i TOPAX dodatno se ogleda u sinergiji sa HYBRID sistemima opreme za pranje penom. HYBRID i HYBRID Compact sistemi opreme dostupni su u specifičnim  modelima , od glavne stanice, preko satelita, buster jedinica pa do mobilnih, manjih stanica za pranje. U mogućnosti smo da ispratimo sve specifične zahteve u Vašem proizvodnom okruženju i procesima pranja i dezinfekcije.

Ecolab stručni tehnički tim će voditi konverziju i kompletno podešavanje za svaku aplikaciju posebno. U narednih 3 - 6 meseci bićete kontaktirani od strane Ecolab predstavnika u cilju definisanja svih detalja neophodnih za prelazak na nove proizvode.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja u vezi sa prelaskom na novu TOPAZ paletu proizvoda molimo da kontaktirate Vašeg Ecolab predstavnika.

Srdačno Vaš,
Ecolab Srbija TimNova paleta Ecolab proizvoda

Snažan učinak - izuzetno efikasna paleta proizvoda za pranje i dezinfekciju penom tehnologijom tankog filma (Thin Film Technology).

Sredstva za dezinfekciju, podržana od strane BPR (Biocidal Products Regulation); efikasna dezinfekcija i širok spektar primene.

Sveobuhvatna paleta proizvoda za pranje penom sa odličnim učinkom pranja i širokim spektrom upotrebe za različite vrsta površina i materijala.

Back to Top