Od 10. do 12. novembra 2015. Ecolab na Brau Beviale 2015.

– Tamo gde je važno!

Ambiciozni ciljevi uštede vode i energije, zajedno sa zahtevom za visok i dosledan kvalitet proizvoda su od presudnog značaja u industriji piva i pića.
Na ovogodišnjem Brau Beviale sajmu u Nirnbeg-u Ecolab Vam predstavlja nove programe i usluge sa ciljem smanjenja negativnog uticaja na životnu sredinu, te održavanja maksimalne efikasnosti samog proizvodnog procesa, bez ugrožavanja bezbednosti proizvoda.  

Mi obezbeđujemo higijenu i bezbednost.

Naši proizvodi i usluge usmereni su ka postizanju i održavanju čistog proizvodnog okruženja i vrhunskog kvaliteta Vašeg proizvoda. Bezbednost na radu i zaštita životne sredine su procesi kojima se kontinuirano bavimo i unapređujemo ih. Vaš proizvodni proces teče bezbedno i uravnoteženo.
Pozivamo Vas da pogledate naša najnovija dostignuća:

• 3D TRASARTM   tehnologija za CIP postupke pranja:
Otkrivamo i dokumentujemo skrivene vrednosti Vašeg CIP procesa – monitoring svakog pojedinačnog CIP ciklusa pranja omogućava Vam značajne uštede energije i vremena. Pregledajte detaljan i specifičan izveštaj, uporedite podatke sa Vašom najboljom praksom i ciljevima. Obezbedite konstantan kvalitet proizvoda uz razumne troškove.

• TRIMETA CD:
Kiselo, jednofazno CIP sredstvo za pranje i dezinfekciju. Dizajnirano za industriju piva, omogućava uspostavljanje efikasnog CIP režima. Utrošak energije, vode te vreme same operacije svodi se na minimum, a sam CIP postupak pranja i dezinfekcije je optimizovan i efikasan.

• Higijena otvorenih površina:
Prisustvujte živoj demonstraciji na našem štandu. Prezentovaćemo Vam našu novu liniju proizvoda namenjenih za pranje i dezinfekciju penom (COP) i pokazati Vam sve prednosti i koristi kako sredstava tako i nove Hybrid linije COP opreme. Unapređena linija Hybrid opreme sadrži novu Corona TechnologyTM koja omogućava optimalno mešanje komprimovanog vazduha sa rastvorom za čišćenje i stvara stabilnu i dugo-prijanjajuću penu.
Pozivamo Vas i želimo dobrodošlicu na našem štandu, mestu gde ćemo razgovarati sa Vama i prezentovati potencijal naših tehnologija, proizvoda i usluga. Prodiskutujte sa našim stručnim timom u dinamičnom ambijentu sajamskog okruženja. Saznajte nešto novo ili potvrdite svoja saznanja.

Posetite nas na Brau Beviale od 10. – 12. novembra 2015.;  Ecolab štand – Hala 4A – Štand 221.Back to Top