Restorani brze hrane

Mi nudimo mnogo više od samih proizvoda. Mi nudimo rešenja. To činimo tako što postavljamo pitanja. I vodimo računa o činiocima koji su vam važni, poput sigurnosti osoblja i gostiju, odnosu između iskorišćenosti i troškova, efikasnosti rada i uštede u vremenu i radnoj snazi.

S našim Kay programom, mi smo vodeći svetski isporučioci proizvoda i usluga u čišćenju i sanitaciji restorana brze usluge. Bez obzira da li poslujete u samo jednoj ili u 100 različitih zemalja, mi prilagođavamo programe vašim potrebama kako bi vam pomogli da postignete najviši nivo čistoće i sanitacije, bezbednosti hrane i zaštite vašeg brenda.

Ecolabova istraživanja i razvoj u ovoj oblasti dovode hemičare, inženjere i mikrobiologe u partnerski odnos s vama. Rezultat te saradnje jeste da smo u stanju da isporučujemo individualna sveobuhvatna rešenja kojima se poboljšava sigurnost i efikasnost vašeg poslovanja. Nadalje, naš tim lokalnih predstavnika nudi kompletne usluge rešavanja problema, uključujući analizu mogućnosti čišćenja površina i opreme u radnoj sredini gde se priprema i služi hrana.

Razvijeni tako da ne oštećuju površine, opremu i da ne budu škodljivi za vaše osoblje, naši proizvodi dolaze u kombinaciji sa dozatorima izrađenim tako da budu sigurni i laki za korišćenje. Time se na minimum svodi upotreba vode i količina otpadnih voda, a osigurava kontrola potrebnih količina po čišćenju, ali i niski troškovi održavanja i upotrebe.

Molimo vas da odaberete oblast primene ili da nam se direktno obratite tako što ćete odabrati ‘Division QSR’ u evidenciji kontakata.

Back to Top