Naša Kultura

Gde god da nađete Ecolab, naći ćete The Ecolab Culture. Naša kultura je opipljiva sila koja prevazilazi geografiju i jezik i prožima sve što radimo kao kompanija.

Duh

Saradnici Ecolaba su srce i duša kompanije. Žedni uspeha i željni postignuća, mi se upuštamo u nepoznato, neustrašivo rizikujući, uvereni u našu sposobnost da ćemo imati rezultate. Mi smo prodorni i ambiciozni. Mi uporno istrajavamo, savladjujući prepreke sa čvrstinom i odlučnošću. Iznad svegi, mi nalazimo zadovoljstvo u svom radu i u služenju kompaniji i našim klijentima.

Ponos

Izuzetna usluga, izuzetni proizvodi. Mi uživamo što dajemo prvoklasan kvalitet u svemu što nudimo. Bez obzira koliko je veliki projekat ili koliko mali je zahtev, u odgovoru na to mi težimo vrhunskom, jer mi uživamo u savršenstvu. Mi negujemo našu kompaniju i čast nam je da je predstavljamo.

Odlučnost

Ambiciozni i agresivni, podstaknuti i odlučni, puni entuzijazma i energični, mi negujemo mogućnost takmičenja. Mi napredujemo zahvaljujući izazovima i smatramo ih pozivom na uspeh. Mi smo pravi tim, radimo zajedno da bismo kao i uvek zadovoljili naše korisnike, nadmašili naša rekordna dostignuća i doveli našu organizaciju do većeg uspeha.

Posvećenost

Kao porodica, ujedinjeni smo nekom neizgovorenom zakletvom, povezani našim uverenjima. Visoko cenimo posvećenost i želimo da pomažemo jedni drgima i našim klijentima. Ne prihvatamo ništa manje od lojalnosti unutar naših redova. Iskreni smo jedni prema drugima i prema našoj stvari.

Entuzijazam

Punim srcem verujemo u našu kompaniju; njeni ciljevi i planovi su naša misija i mi ih oduševljeno prihvatamo i neumorno sledimo. Što je još važnije, mi iskreno verujemo jedni u druge, brinemo, štitimo i podržavamo se uzajamno.

Integritet

Profesionalan. Pouzdan. Dostojan poverenja. Pošten. Integritet naše firme je ključno preimućstvo i mi smo posvećeni njegovom održanju širom sveta. Mi postavljamo visoke standarde po kojima se vladamo dok posao obavljamo pošteno i etički se ponašamo. Svoja očekivanja delimo jedni sa drugima i trudimo se da održimo radnu atmosferu zasnovanu na zajedničkim vrednostima, poverenju i dobroj volji.

Back to Top