Higijena osoblja i radne sredine

U industriji hrane i pića, apsolutni prioritet daje se sigurnosti hrane. Sigurnost hrane predstavlja krajnji cilj većine higijenskih intervencija, kojima se mora profesionalno i dosledno upravljati. Kada se radi o sigurnosti hrane, tu nema kompromisa.

Efikasno upravljanje higijenom osoblja je od presudnog značaja za sigurnost hrane. S obzirom da tu dolazi do fizičkog dodira između ljudi i proizvoda, možda je to i najznačajnija tačka za higijensko delovanje u proizvodnoj sredini. Verovatnoća prenošenje patogenih mikroorganizama sa čoveka na hranu veća od bilo kog drugog oblika unakrsne kontaminacije.

Naši proizvodi obuhvataju funkcionalne i efikasne higijenske protočne sisteme koji kombinuju funkciju pranja ruku, dezinfekcije i čišćenja obuće s mehanizmom kontrole ulaska. Kao dopunu, nudimo zidne dozatore koji omogućavaju ekonomično i precizno doziranje velikog broja proizvoda za pranje, dezinfekciju i negu ruku kako bi se zadovoljili zahtevi različitih proizvodnih sredina.

Ecolabovi programi za održavanje higijene u pogonima rukovode se najvišim mogućim standardima u pogledu sigurnosti hrane. Mi analiziramo, savetujemo, predstavljamo i isporučujemo. Naše programe projektuju profesionalci za profesionalce, a njima je obuhvaćen najsveobuhvatniji spektar primena u industriji. Uz Ecolab kao partnera, imaćete pristup kombinaciji dokazanih tehnologija, primenjene hemije i vrhunskih stručnih saznanja izgrađenih i razvijanih namenski upravo za industriju hrane i pića.

Back to Top