Audixx

Audixx je sveobuhvatna uslužna alatka pomoću koje se stiče veoma detaljan i koristan uvid u delatnost postrojenja za proizvodnju hrane i napitaka, utvrđujue gde je došlo do propusta i odstupanja od dobre higijenske prakse i pravi plan korektivnih mera.

Koristeći Ecolabovu mobilnu tehnologiju Audixx, u vašem postrojenju se može uraditi ispitivanje postojeće situacije. Ali rezultati koji se dobijaju uz pomoć Audixx-a ne obezbeđuju samo podatke za ustanovljavanje trenutne situacije; oni omogućavaju i stvaranje ključnih indikatora uspeha kako biste uveli poboljšanja po pitanju higijene osoblja i postrojenja i pratili kako napreduju. Završni izveštaj će pokazati komparativni položaj vaše fabrike u industrijskoj grani i, ako je potrebno, u okviru određene grupe. Softver se može koristiti i kao alat za procenu higijene u skladu sa više standarda o sigurnosti hrane (IFS ili BRC).

Kao vaš pouzdani partner, Ecolab naravno može da uradi ispitivanje i dostavi vam rezultate – i predloži neprekidna, merljiva poboljšanja kvaliteta i učinka.

Naša usluga obuhvata:

  • Analizu nivoa kvaliteta vašeg pojedinačnog postrojenja
  • Utvrđivanje propusta u održavanju higijene i kratak opis analize
  • Higijenska rešenja koja donose povećanje kvaliteta i poboljšanja učinka

www.audixx.net

Back to Top