Nega ruku i kože

Nega ruku i kože

Ecolab formule dezinfekcionih sredstava za ruke, za pranje ruku i tela, losioni za negu kože i antiseptična sredstva za kožu zadovoljavaju zahteve današnjih najrazličitijih tržišnih potreba za sredstvima za negu ruku i kože. Različite formule zadovoljavaju različite potrebe: naši proizvodi zadovoljavaju potrebu za čestom upotrebom i praktični su, dobri su za različite tipove kože, ali i pogodni za naročite potrebe visoko rizičnih prostora i osoba. Naši proizvodi za ruke i kože se veoma lako koriste, pa ih osoblje veoma rado prihvata. S obzirom da su tako opšte prihvaćeni, postići ćete odličnu usaglašenost sa svim higijenskim protokolima za ruke i kožu i pomoći da se smanji rizik od infekcija i unakrsne zaraze.

Mi nudimo i čitavu lepezu dezinfekcionih sredstava za ruke koja sva imaju brzo delovanje na mikroorganizme veoma širokog spektra, ali istovremeno neguju ruke a isporučuju se u velikom broju različitih veličina i pakovanja. Možete odabrati tip proizvoda koji najviše odgovara vašim potrebama.

Ecolabov asortiman dezinfekcionih sredstava za ruke zadovoljiće sve uslove vaše sredine: od higijenske dezinfekcije ruku, do proizvoda koji deluju na sve viruse, kao i hirurške dezinfekcije ruku. Naši proizvodi postižu izuzetno dejstvo gotovo trenutno, osiguravajući održavanje visokih dezinfekcionih standarda čak i kada je vreme ograničeno u kriznim situacijama.

Pri čestoj upotrebi, naši proizvodi ovakvog sastava štite kožu od isušivanja. Pored toga, naši zidni dozatori obezbeđuju precizno i ekonomično doziranje.

Programi i proizvodi

Back to Top