bottles on a conveyor

Podmazivanje pokretnih traka

U savremenom postrojenju, efikasnost rada je od presudne važnosti. Ukupna efikasnost rada oslanja se na maksimalnu brzinu kretanja svake pojedine linije uz minimalne prekide. Činioci koji određuju uspešnost odnosno neuspešnost jedne linije su kvalitet i svojstva njenog podmazivanja. Mnoštvo promenljivih veličina mora da se uzme u obzir da bi se odabralo odgovarajuće sredstvo za podmazivanje, između ostalog to su materijali koji se koriste za pakovanje i veličina paketa, materijali od kojih su izrađeni lanci i tip proizvoda koji se pakuje.

Ecolab obezbeđuje širok spektar proizvoda baziranih na sapunu i sintetičkim materijalima za tečno i suvo podmazivanje sistema. Naša rešenja su projektovana tako da zadovolje potrebe industrije koja se suočava sa potrebom razvijanja sve većeg broja različitih proizvoda. Rešenja obuhvataju i potpuno nove sisteme za kontrolu i doziranje.

Ecolab se neprekidno, na partnerskim osnovama, udružuje sa svetskim najistaknutijim proizvođačima opreme kako bi razvijao nova i inovativna rešenja za sisteme podmazivanja.

Back to Top